KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Budakalász - Telekom Veszprém 2021. 11. 27. 17:00
26 28 3 2 4 2 6 4
2021-2022
Felkészülési mérkőzések
Balatonfüredi KSE 32
Telekom Veszprém 31
Aug. 14. Szombat, 11:00
Felkészülési mérkőzések
Grundfos Tatabánya KC 25
Telekom Veszprém 32
Aug. 18. Szerda, 16:30
SEHA Liga
RK Nexe 33
Telekom Veszprém 35
Aug. 23. Hétfő, 20:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 30
RK Nexe 25
Aug. 26. Csütörtök, 18:00
Felkészülési mérkőzések
Telekom Veszprém 34
THW Kiel 35
Aug. 28. Szombat, 17:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 39
Sport36-Komló 24
Aug. 31. Kedd, 18:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 36
Motor Zaporozhye 29
Sze. 03. Péntek, 20:30
SEHA Liga
PPD Zagreb 29
Telekom Veszprém 31
Sze. 05. Vasárnap, 19:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 34
Csurgói KK 21
Sze. 09. Csütörtök, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 34
Paris Saint-Germain Handball 31
Sze. 16. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
FTC 27
Telekom Veszprém 30
Sze. 18. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
Lomza Vive Kielce 32
Telekom Veszprém 29
Sze. 23. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 29
Barca 28
Sze. 29. Szerda, 18:45
K&H Liga
Fejér B.Á.L. Veszprém 25
Telekom Veszprém 37
Okt. 04. Hétfő, 18:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 42
KTE-Piroska Szörp 24
Okt. 08. Péntek, 18:00
Bajnokok Ligája
FC Porto Sofarma 23
Telekom Veszprém 30
Okt. 14. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 28
SG Flensburg-Handewitt 23
Okt. 21. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 36
Balatonfüredi KSE 29
Okt. 24. Vasárnap, 17:30
Bajnokok Ligája
Dinamo Bukarest 31
Telekom Veszprém 29
Okt. 28. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
HE-DO B.Braun Gyöngyös 22
Okt. 31. Vasárnap, 17:15
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
Pick Szeged 26
Nov. 14. Vasárnap, 15:45
Bajnokok Ligája
HC Motor Zaporozhye 29
Telekom Veszprém 27
Nov. 17. Szerda, 18:45
K&H Liga
SBS Eger 28
Telekom Veszprém 36
Nov. 21. Vasárnap, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 36
HC Motor Zaporozhye 29
Nov. 25. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Budakalász
Telekom Veszprém
Nov. 27. Szombat, 17:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Dinamo Bukarest
Dec. 02. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Dabasi KC VSE
Telekom Veszprém
Dec. 04. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém
Dec. 09. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
NEKA
Dec. 12. Vasárnap, 15:30
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
FC Porto Sofarma
Feb. 16. Szerda, 18:45
Bajnokok Ligája
Barca
Telekom Veszprém
Feb. 24. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Lomza Vive Kielce
Már. 03. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Paris Saint-Germain Handball
Telekom Veszprém
Már. 10. Csütörtök, 20:45

Adatvédelmi nyilatkozat

 
 
www.handballveszprem.hu internetes site-ot üzemeltetető tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.
 
Különös figyelmet fordítunk a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, az általad rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről) és a 2011. évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) fokozott betartására.
 
Tiszteletben tartjuk a levéltitokra vonatkozó jogszabályokat. Személyes adat bármely általad kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, rád vonatkozó következtetés, mely nem minősül közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatnak, különösen a név, lakcím, azonosító jel, email cím.
A weboldal adatkezelője: Veszprém Handball Team Zrt. (8200 Veszprém, Külső-Kádártai út 5.) Kijelentjük, hogy az adatbázisunkban meglévő adatok (neved, email címed, posta címed, telefonszámod, azonosítód) kezelésének célja az oldalakon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása, a személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítése, statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, és a felhasználók jogainak védelme. Az adatokat a Veszprém Handball Team Zrt. felhasználhatja arra, hogy felhasználói csoportokat képezzen, és a felhasználói csoportok részére a Társaság weboldalain és hírlevélben célzott tartalmat, és/vagy hirdetést jelenítsen meg.
 
A Veszprém Handball Team Zrt. az általad megadott személyes adatokat a fenti céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – csak a te kifejezett hozzájárulásod esetén lehetséges.
Személyes adataidat a felhasználás céljának megszűnése után, vagy kérésedre adatbázisunkból töröljük.
 
A nyilvántartásunkhoz szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Szolgáltatásaink igénybevételével hozzájárulásodat adod adataid fent meghatározott felhasználásához. Azok törlését, vagy tiltakozni az adatkezelés ellen, jogodban áll bármikor kérvényezned, annak sikertelensége esetén 30 napon belül lehetőséged van bírósághoz fordulni.
Kérésedre az általunk kezelt személyes adataiddal kapcsolatban tájékoztatást adunk, illetve azokat módosítjuk.
 
A birtokunkba jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és az Adatvédelmi Nyilatkozatban lefektetett elvek szem előtt tartásával végezzük. Szolgáltatásaink igénybe vételével hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a megadott adatok az adatfeldolgozóhoz továbbításra kerüljenek.
 
Az általad megadott információkért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy az információk valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sérti, vagy a jelen adatvédelmi szabályokat megszegik, illetve az adatvédelmi szabályok be nem tartásával kárt okoznak, jogunkban áll megtenni a szükséges jogi intézkedéseket, együttműködve az eljáró hatóságokkal.
Honlapunk a felhasználói élmény javítása és folyamatos fejlesztése érdekében sütiket (cookie) használ. A sütik személyes adatot semmilyen esetben nem rögzítenek. A sütik felhasználói preferenciák tekintetében nyújtanak nekünk folyamatos segítséget annak érdekében, hogy a számodra legjobb termékeket kínálhassuk. A sütik számunkra statisztikai adatokat szolgáltatna a felhasználói szokásokról. A sütiket legfeljebb 365 napig tároljuk. Amennyiben semmiképpen nem szeretnéd, hogy a rendszered sütiket tároljon, úgy javasoljuk a böngésződ inkognitó módjának használatát.
Biztosíthatunk arról, hogy a birtokunkba jutott információk védelme iránt teljes mértékben elkötelezettek vagyunk. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információkat.
A Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért felelősséget nem vállalunk.
Vacheron Constantin Malte Replica
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.10.26
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Takács Művek Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?